Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε την χορηγική της συμφωνία με την fluo

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 15:50
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε την χορηγική της συμφωνία με την fluo

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε σήμερα την χορηγική του συνεργασία με τον όμιλο Μαυρογένη. Στην συμφωνία περιλαμβάνεται η επωνυμία τεχνολογικών ειδών, fluo.

Πριν μερικές ημέρες, η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Όμιλο Μαυρογένη. Στο deal περιλαμβάνονται δύο brands, που δραστηριοποιούνται μέσω του ελληνικού ομίλου και στην Ελλάδα, οι GREE (κλιματιστικά) και fluo (τεχνολογικά προϊόντα).

Σήμερα, ήταν η ημέρα της επίσημης παρουσίασης και εκπρόσωποι των δύο πλευρών έδωσαν το παρών, μιλώντας για το νέο κοινό τους ξεκίνημα.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε για τη συμφωνία: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επίτευξη μιας ακόμα χορηγικής συμφωνίας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τον Όμιλο Μαυρογένη, για τα επόμενα 2 τουλάχιστον έτη. Ο Όμιλος Μαυρογένη διαθέτει την αποκλειστική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα της μεγαλύτερης εταιρείας κλιματιστικών στον κόσμο, της GREE και την πρωτοποριακή εταιρεία τεχνολογίας fluo με smartphones και tablets. Η καινούργια αυτή χορηγική συνεργασία με έναν πολύ ισχυρό Ελληνικό επιχειρηματικό όμιλο ενισχύει τη δυναμική της ομάδας των χορηγών μας και ισχυροποιεί τις επιχειρηματικές συνεργασίες μας. Ελπίζουμε, μέσα από τη στρατηγική μας, το βραβευμένο και αποδοτικό χορηγικό πρόγραμμά μας, το όραμα μας καθώς και τις κοινές δράσεις μας, να συμβάλλουμε στην επίτευξη όλων των εταιρικών στόχων του Ομίλου. Καλή επιτυχία!».

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Μαυρογένη κ. Αλέξιος Μαυρογένης δήλωσε: «Ο Όμιλος Μαυρογένη έχει μάθει να κάνει πρωταθλητισμό, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη και αυτό ταιριάζει απόλυτα με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, που είναι πρωταγωνίστρια στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Η σύνδεση με την ομάδα του Ολυμπιακού είναι για εμάς στρατηγική απόφαση που συνάδει με όσα οραματιζόμαστε και επιθυμούμε ως Όμιλος για το μέλλον».

 

 

Πολυμέσα