Η ελίν υποστήριξε την Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής φλόγας

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 11:08
Η ελίν υποστήριξε την Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής φλόγας

Η ελληνική εταιρεία εμπορίας καυσίμων ΕΛΙΝΟΙΛ (ελίν) για 2η συνεχόμενη φορά, στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό και το Ολυμπιακό ιδεώδες ως Υποστηρικτής Λαμπαδηδρομίας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες PyeongChang 2018.

Η εταιρία έχοντας ως βασικό στρατηγικό πυλώνα εταιρικής ευθύνης την ανάδειξη προτύπων για τη νέα γενιά, συμμετέχει στη μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού προσφέροντας σιγουριά και ποιότητα καυσίμων σε όλες τις διαδρομές των οχημάτων της Ολυμπιακής λαμπαδηδρομίας από την Αρχαία Ολυμπία έως τη Δράμα και από την Θεσσαλονίκη έως την Αθήνα.

Η επίσημη τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στην Αρχαία Ολυμπία και ξεκίνησε το μεγάλο της ταξίδι για τη Νότια Κορέα όπου θα πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο του 2018 οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες. Το σύμβολο του Ολυμπισμού διήνυσε επί ελληνικού εδάφους πάνω από 2.000 χιλιόμετρα για να καταλήξει εχθες (31/10) στο Παναθηναϊκό Στάδιο όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή Παράδοσης.