Οι χορηγοί του πρωταθλήματος φοιτητών Unileague

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 12:32
Οι χορηγοί του πρωταθλήματος φοιτητών Unileague

Οι εγγραφές ξεκίνησαν για το Gillette Unileague ή αλλιώς τη μεγαλύτερη διοργάνωση 5x5 στην Ελλάδα, για 17η χρονιά! Οι χορηγοί της διοργάνωσης.

To πρωτάθλημα-θεσμός κάθε φοιτητή και σπουδαστή επανέρχεται πλήρως ανανεωμένο και με πάμπολλες εκπλήξεις. Ο νικητής κάθε πόλης φιλοξενείται με όλα τα έξοδα πληρωμένα στην Πανελλήνια Τελική Φάση που θα λάβει χώρα φέτος στον Βόλο και ο Πρωταθλητής Ελλάδας κερδίζει από ένα i-pad για κάθε παίχτη αλλά και τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Unileague Euro 2018.

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Unileague Euro 2018 θα συμμετάσχουν, μαζί με την Ελλάδα και οι ακόλουθες χώρες: Γερμανία, Πορτογαλία, Τουρκία, Ιταλία, Ισπανία, Σλοβακία, Τσεχία, Σλοβενία, Ρωσία.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 12 πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Ιωάννινα, Πάτρα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Αγρίνιο, Κέρκυρα και Σπάρτη.

Μεγάλος χορηγός, όπως άλλωστε φαίνεται και από το όνομα της διοργάνωσης, είναι η εταιρεία προϊόντων προσωπικής περιποίησης Gillette. Οι υπόλοιποι χορηγοί του φετινού Unileague είναι το Old Spice, η Umbro, το Vodafone CU, η Anek Lines και η Nikon.

Πληροφορίες και δηλώσεις έως τις 16/11 στο 6936030100 και στο www.unileague.gr.