Ρεάλ Μαδρίτης: Επεκτείνεται στην Κίνα, μέσω του μεγαλύτερου μέσου κοινωνικής δικτύωσης

Marketing Sports Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 18:56
Ρεάλ Μαδρίτης: Επεκτείνεται στην Κίνα, μέσω του μεγαλύτερου μέσου κοινωνικής δικτύωσης

Η Ρεάλ Μαδρίτης γίνεται ...Κινέζικη! Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ανακοίνωσε την συνεργασία της με το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας, το Sina Weibo, το οποίο θα συγκαταλέγεται στην λίστα των social media της ομάδας.

Ακόμα μία κίνηση, που την φέρνει πιο κοντά στην αγορά της Κίνας, πραγματοποίησε η Ρεάλ Μαδρίτης. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας και Ευρώπης είναι και επίσημα συνεργάτης του Sina Weibo, του μεγαλύτερου μέσου κοινωνικής δικτύωσης της χώρας, σε μία κίνηση που εμφανώς αποσκοπεί στην γιγάντωση του brand name της ομάδας, στην νούμερο ένα αγορά παγκοσμίως.

Οι Κινέζοι φίλοι των Μαδριλένων και γενικά του ποδοσφαίρου, θα μπορούν να μαθαίνουν άμεσα και στην γλώσσα τους τα τελευταία νέα και φυσικά θα έχουν πρόσβαση σε σπάνιο υλικό. Συγκεκριμένα, μέσω των Weibo Sports and Weibo Football, των ειδικών κατηγοριών της σελίδας δηλαδή, οι χρήστες της πλατφόρμας θα μπορούν να δουν σε σχεδόν πραγματικό χρόνο όλες τις εξελίξεις της ομάδας, βίντεο από τους αγώνες και τις προπονήσεις και φυσικά θα υπάρξουν και πολλοί διαγωνισμοί από μεριάς Ρεάλ.

Εδώ και 4 χρόνια, ο σύλλογος διατηρεί επίσημο λογαριασμό στο Sina Weibo, έχοντας 2,85 εκατ. ακόλουθους, ενώ οι αστέρες του, Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ, έχουν πάνω από 1 εκατομμύριο. Για να καταλάβουμε λίγο την δυναμική της συνεργασίας, 80 εκατομμύρια από τους συνολικά 361 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, ασχολούνται και ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό!