Η Μαρία Σαράποβα θέλει βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων σε ξενοδοχεία και resorts

Marketing Sports Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 20:17
Η Μαρία Σαράποβα θέλει βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων σε ξενοδοχεία και resorts

Η Μαρία Σαράποβα πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα τις επιχειρηματικές της βλέψεις και συνεργάζεται με έναν εκ των κορυφαίων αρχιτεκτόνων αθλητικών εγκαταστάσεων, προκειμένου να προσεγγίσουν ακόμα περισσότερα άτομα στον αθλητισμό και την υγιεινή ζωή!

Ο Νταν Μέις αποτελεί ίσως τον σημαντικότερο αρχιτέκτονα αθλητικών εγκαταστάσεων της εποχής μας. Έχοντας στο ενεργητικό του δεκάδες στάδια, κυρίως στις ΗΠΑ, ο 61χρονος ξεκινάει ένα νέο πρότζεκτ και στο πλάι του θα έχει την Μαρία Σαράποβα!

Η διάσημη τενίστρια βρίσκεται σε περίοδο αναπροσαρμογής, μετά την πολύμηνη αποχή της από τα κορτ, λόγω ντόπινγκ και στο μεσοδιάστημα είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα και ελκυστική πρόταση από τον Αμερικανό, την οποία και αποδέχτηκε.

Το δίδυμο αυτό θέλει να φέρει τον αθλητισμό και την γενικά την γυμναστική στις ζωές πολλών ανθρώπων, που δεν είναι ιδιαίτερα κοντά σε αυτά. Έτσι, σύντομα θα έχουμε πολλές ανακαινίσεις σε μεγάλα ξενοδοχεία και resorts ανά τον κόσμο, με τους δύο ειδικούς να τα εμπλουτίζουν με περισσότερες και πιο καλοστημένες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Το εγχείρημα, που δεν έχει ακόμα όνομα, θέλει την βελτίωση και πιο προσεγμένη ματιά των εγκαταστάσεων, θέλοντας να μπει στην ζωή των πελατών η ευεξία και η σωματική άσκηση. Φυσικά, με μία σταρ του παγκόσμιου τένις να εμπλέκεται, το άθλημα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και αναμένεται να έχει την τιμητική του σε πολλές περιπτώσεις.

Μάλιστα, ο Μείς μίλησε για την προσπάθεια αυτή και δεν παρέλειψε να εκθειάσει τη νέα του συνεργάτιδα: Ενδιαφέρεται πραγματικά για το design. Έχει καθαρή και μοντέρνα ματιά. Η επιστροφή της στα γήπεδα της έδωσε ακόμα περισσότερη έμπνευση.