Ύμνος στην ανθρώπινη κίνηση το βίντεο της Toyota για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Marketing Sports Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017 11:25
Ύμνος στην ανθρώπινη κίνηση το βίντεο της Toyota για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η αυτοκινητοβιομηχανία Toyota λάνσαρε την πρώτη της καμπάνιας ως ένας από τους μεγάλους χορηγούς της ΔΟΕ και των Ολυμπιακών Αγώνων, στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η ανάγκη του ανθρώπου για κίνηση, ανεξαιρέτως ηλικίας, κατάστασης, ικανότητας, κλπ.

Από το 2015 η ιαπωνική Toyota έχει γίνει μέλος της κατηγορίας TOP της ΔΟΕ, δηλαδή των κορυφαίων, παγκόσμιων εμπορικών συνεργατών του Ολυμπιακού κινήματος. Πρακτικά η συνεργασία ξεκίνησε το 2017, με την εταιρεία κολοσσό των αυτοκινήτων να θέτει σε κυκλοφορία την πρώτη μεγάλη καμπάνια, ενόψει και των Χειμερινών Ολυμπιακών στη Νότια Κορέα.

Οι άνθρωποι της Toyota δε δημιούργησαν απλά ένα διαφημιστικό βίντεο αλλά μία ολόκληρη εκστρατεία που πάει πολύ πιο μακριά από το μάρκετινγκ. Μιλάμε για την παγκόσμια εταιρική πρωτοβουλία «Start Your Impossible», που έχει να κάνει όχι μόνο με την κίνηση μέσω αυτοκινήτων, αλλά για το δικαίωμα όλων των ανθρώπων στη μετακίνηση, ακόμα και αυτών που περιορίζονται από κινητικά προβλήματα.

Αυτό το πνεύμα ενσωματώνεται πλήρως στο δύο λεπτών βίντεο που δημιούργησε η εταιρεία και στο οποίο «χώρεσαν» 100 άνθρωποι ισάριθμων διαφορετικών ηλικιών. Η καμπάνια, που λέγεται «Mobility for All» (Κίνηση Για Όλους) δείχνει την ανάγκη για κίνηση όλων των ανθρώπων και πως η Toyota μπορεί να τους παρέχει τη δική της βοήθεια. Από ένα βρέφος μέχρι σε ένα Παραολυμπιονίκη της ξιφασκίας και μία ηλικιωμένη κυρία που κινείται με τη βοήθεια ενός ρομπότ της ιαπωνικής εταιρείας.