Χορηγός της Αγγλικής Ομoσπονδίας ποδοσφαίρου η LG - Στα 12 εκατ. λίρες το deal

Marketing Sports Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017 21:14
Χορηγός της Αγγλικής Ομoσπονδίας ποδοσφαίρου η LG - Στα 12 εκατ. λίρες το deal

Ο τεχνολογικός κολοσσός  LG είναι και επίσημα ο νέος χορηγός της Αγγλική Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για τριετές deal, που θα φτάσει σε αξία τα 12 εκατ. λίρες!

Πριν λίγες εβδομάδες, Μέσα της Βρετανίας ήθελαν την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας να βρίσκει στο πρόσωπο της LG την αντικαταστάτρια της στοιχηματικής Ladbrokes, στο εμπορικό της χαρτοφυλάκιο.

Τελικά, η πιθανότητα αυτή επιβεβαιώθηκε σήμερα από τις δύο πλευρές και έτσι, μέχρι το 2020, η κορεατική εταιρεία θα στηρίξει τις προσπάθειες των εθνικών ομάδων και φυσικά το FA Cup.

Στις ανακοινώσεις δίνεται έμφαση στην συμβολή της LG στις εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας, το στάδιο Γουέμπλεϊ και το προπονητικό κέντρο του Σαίντ Τζόρτζ Παρκ. Σε αυτά, θα τοποθετηθούν γιγαντοοθόνες με την υπογραφή των Κορεατών, ενώ όλες οι συσκευές που θα χρησιμοποιούνται, θα είναι ανάλογης προέλευσης.

Όσο για το οικονομικό σκέλος, αυτό επιβεβαιώνεται πως θα προσεγγίσει τα 4 εκατ. λίρες σε ετήσια βάση, ποσό που επιθυμούσε η Ομοσπονδία και η LG δεν δίστασε να δώσει. Επομένως, μιλάμε για συμφωνία αξίας 12 εκατ. λιρών.