Μπάσκετ: Νέος χορηγός για τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας-Φάρος

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017 16:38
Μπάσκετ: Νέος χορηγός για τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας-Φάρος

Ακόμα μία εταιρεία προστίθεται στο χορηγικό πρόγραμμα του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας-Φάρος, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΚΑΕ.

Ο Γυμναστικός Λάρισας ανακοίνωσε την συνεργασία του με την εταιρεία «ΒΡΥΣΣΑΣ ΑΕ», η οποία πλέον αποτελεί μεγάλο χορηγό της ομάδας.

Ο Γυμναστικός συνεχίζει την συνεργασία του με εταιρείες της περιοχής, στο πλαίσιο της πολιτικής του για αλληλοστήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η εταιρεία «ΒΡΥΣΣΑΣ ΑΕ» ξεκίνησε τα πρώτα βήματα της με τον παππού Κωνσταντίνο Βρυσσά το 1936 όταν εκείνος αποφάσισε να αγοράσει ένα μικρό αμπελώνα τεσσάρων στρεμμάτων, ένα ξύλινο πατητήρι και δρύινα βαρέλια. Αυτή έμελε να είναι η αρχή για να ξεκινήσει να οινοποιεί διάφορες τοπικές ποικιλίες κόκκινων και λευκών σταφυλιών. Δύο χρόνια αργότερα «στήνει» 2 μικρούς χάλκινους χειροποίητους άμβυκες 350 λίτρων και ξεκινά την απόσταξη τσίπουρου χωρίς γλυκάνισο στην αρχή και στη συνέχεια και άλλων αποσταγμάτων όπως BRANDY και ΟΥΖΟ.

Ορόσημο αποτελεί η χρονιά του 1952, όπου στην οικογένεια χορηγείται επίσημα η πρώτη άδεια Οινοποιού, Αποσταγματοποιού και Ποτοποιού. Ένας από τους πιο σημαντικούς σταθμούς της οικογενειακής μας ιστορίας είναι το έτος 1997, χρονιά κατά την οποία χτίσαμε στην περιοχή Δένδρα Τυρνάβου σε οικόπεδο 15 στρεμμάτων τις εγκαταστάσεις όπου βρισκόμαστε σήμερα και οι οποίες αποτελούνται από χημείο οινοποιείο, αποσταγματοποιείο, ποτοποιείο, 5 χάλκινους χειροποίητους άμβυκες όπως και παλιά, 4 γραμμές εμφιάλωσης και αποθήκες πρώτων υλών και έτοιμων προϊόντων.

Σήμερα, η ΒΡΥΣΣΑΣ ΑΕ παράγει ΤΣΙΠΟΥΡΟ με και χωρίς γλυκάνισο, ΟΥΖΟ, BRANDY, απόσταγμα οίνου, Σαμπάνιες με και χωρίς αλκοόλ και τελευταία ΡΑΚΟΜΕΛΟ το οποίο βασίζεται σε παλιά βυζαντινή συνταγή με πάνω από 10 βότανα και αρωματικά φυτά καθώς και αυθεντικό ελληνικό μέλι. Λειτουργούμε με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού στους πελάτες μας και είμαστε πιστοποιημένοι με HACCP ISO 22000 στην παραγωγή και εμφιάλωση τσίπουρου και ούζου. Καθημερινά διενεργούνται έλεγχοι ασφάλειας της ποιότητας που παράγεται με αποτέλεσμα να προσφέρονται στους καταναλωτές αποστάγματα υψηλής ποιότητας.

Κατά καιρούς εξάγουμε σε Γερμανία, Ολλανδία, Αυστραλία, Νιγηρία και Αμερική. Τρεις γενιές ιστορία δεν είναι τυχαίο, γεγονός που πιστοποιεί με τον καλύτερο τρόπο ότι η παράδοση και η τέχνη δεν αντιγράφονται.