Η Μάντσεστερ Σίτι ''πίνει'' Gatorade

Marketing Sports Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 16:30
Η Μάντσεστερ Σίτι ''πίνει'' Gatorade

Σημαντική συμφωνία για την Μάντσεστερ Σίτι. Στο εξής η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ θα συμπορεύεται με το γνωστό ενεργειακό ποτό Gatorade.

Η ξέφρενη πορεία της Μάντσεστερ Σίτι σε Αγγλία και Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται και η επιτυχίες εντός των γηπέδων φέρνουν και επιτυχίες εκτός. Αναφερόμαστε στο εμπορικό κομμάτι και εκεί οι ''Πολίτες'' έχουν ακόμα μία συμφωνία.

Συγκεκριμένα, από εφέτος, το γνωστό ενεργειακό ποτό Gatorade θα αποτελεί το Επίσημο Αθλητικό Ποτό του συλλόγου, για άγνωστο χρονικό διάστημα, μιας και η χρονική διάρκεια του deal δεν έγινε γνωστή.

Οι ειδικοί συνεργάτες της Σίτι θα συνεργαστούν με το εργαστήριο του προϊόντος, προκειμένου να βελτιώσουν την φόρμουλα και να κάνουν ακόμα αποδοτικότερη την επίδραση του Gatorade.

Φυσικά, το ποτό του κολοσσού αναψυκτικών PepsiCo, θα βρίσκεται συνεχώς στην διάθεση των παικτών και του προπονητικού τιμ, ενώ η επωνυμία θα δεσπόζει διαφημιστικά στο Etihad Stadium. Τέλος, τα αστέρια της Σίτι θα προωθήσουν το νέο συνεργάτη, μέσω διαφημιστικών καμπανιών.