Ο Ρότζερ Φέντερερ αποκαλύπτει γιατί επέλεξε τις ρακέτες της Wilson

Marketing Sports Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 19:04
Ο Ρότζερ Φέντερερ αποκαλύπτει γιατί επέλεξε τις ρακέτες της Wilson

Ο Ρότζερ Φέντερερ αποτελεί ένα μυθικό πρόσωπο για το παγκόσμιο τένις και είναι ένας εκ των εμπορικότερων αθλητών. Ο 36χρονος μίλησε για μία από τις σημαντικότερες χορηγίες του, αυτή της εταιρείας ρακετών  Wilson.

Μπορεί να διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, όμως παραμένει στο κορυφαίο επίπεδο και συνεχίζει να προσθέτει τρόπαια και παράσημα στην λαμπρή του καριέρα.

Πέρα από τεράστιος τενίστας, ο Ρότζερ Φέντερερ αποτελεί και έναν εκ των εμπορικότερων αθλητών του κόσμου, με τα έσοδα από χορηγίες και προσωπικές συμφωνίες να ξεπερνούν κατά πολύ τα χρηματικά του έπαθλα. Μόνο πέρυσι, έβαλε στους λογαριασμούς του 50 εκατ. δολάρια, μόνο από χορηγούς!

Ένας εξ αυτών, η Wilson, έχει υπογράψει μαζί του συμβόλαιο εφ’ όρου ζωής. Μετά την απόσυρσή του από τα κορτ, ο Ελβετός θα αποτελεί παγκόσμιο πρεσβευτή της κορυφαίας εταιρείας ρακετών. Μάλιστα, ο Φέντερερ μίλησε για την συνεργασία αυτή, λέγοντας μάλιστα πως από μικρός έπαιζε με ρακέτες της επωνυμίας, επειδή ήταν οι ωραιότερες!

Μου άρεσε η εμφάνισή τους. Θυμάμαι να πηγαίνω στο μαγαζί και να λέω στον εαυτό μου ότι είναι οι ωραιότερες και πως θα ήθελα να παίζω με αυτές.
Και ο φίλος μου ο Στέφαν Έντμπεργκ έπαιζε με ρακέτες Wilson, έτσι με βοήθησε να πάρω την απόφαση αυτή και δεν άλλαξα ποτέ ξανά.

Έμεινα με την Wilson για πάντα, είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε και είναι μία άκρως επιτυχημένη. Οι δικές του ρακέτες με βοήθησαν να κερδίσω τα πάντα, δεν θα μπορούσα παρά να είμαι ευγνώμων, ήταν τα σχόλια του Βασιλιά του τένις.

Πολυμέσα