Νέα εμπορική συνεργασία για την ΚΑΕ Πανιώνιος

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 11:30
Νέα εμπορική συνεργασία για την ΚΑΕ Πανιώνιος

Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε τη νέα χορηγική της συμφωνία με «Το πλατειάκι μας», του οποίου την διεύθυνση έχει ο πρώην παίκτης του συλλόγου, Μάκης Δρελιώζης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA συνεχίζει την προσπάθεια ενδυνάμωσης της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας, προχωρώντας σε συμφωνίες με νέους και παλιούς χορηγούς και υποστηρικτές.

Συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος της ομάδας μπάσκετ θα είναι στην περίοδο 2017-2018, το ψητοπωλείο «Το πλατειάκι μας» του οποίου την διεύθυνση έχει ο πρώην παίκτης του συλλόγου, Μάκης Δρελιώζης. Ένα από τα στέκια των φίλων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, θα είναι και φέτος στην πλατεία του Αγίου Σώστη, «Το πλατειάκι μας».

Διεύθυνση: Β4,, Θεόκλητου, Αθήνα 117 45, Ανοιχτά σήμερα · 5:30μ.μ.–12:30π.μ., Τηλέφωνο: 21 0931 5136

Παροτρύνουμε τους φίλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να εμπιστευτούν τους υποστηρικτές μας και υποσχόμαστε ότι η συνεργασία μας θα έχει την ανταποδοτικότητα που αρμόζει στην ποιότητα της παροχής υπηρεσιών τους».

 


Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.