Η DUR στήριξε τον αγώνα δρόμου «Όλοι μαζί μπορούμε»

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 12:42
Η DUR στήριξε τον αγώνα δρόμου «Όλοι μαζί μπορούμε»

Η DUR ανανέωσε και φέτος το ραντεβού της με το «Όλοι μαζί μπορούμε» στηρίζοντας ως χορηγός τον 5ο Αγώνα Δρόμου που διοργάνωσε ο ΣΚΑΙ, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στη Λίμνη Μαραθώνα.

Παρέχοντας μπλουζάκια στους εθελοντές της διοργάνωσης, η εταιρεία ανδρικής ένδυσης DUR στάθηκε στο πλευρό του αγώνα δρόμου «Όλοι μαζί μπορούμε» από το ξεκίνημα της σημαντικής αυτής διοργάνωσης, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη υποστήριξη που προσφέρει σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του «Όλοι μαζί μπορούμε» ήταν, όπως κάθε φορά, μεγάλη. Περισσότεροι από 1200 δρομείς κάθε ηλικίας συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου συγκεντρώνοντας πάνω από 25 τόνους τροφίμων για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η DUR, συνεπής στη δέσμευσή της, υποστηρίζει πρωτοβουλίες που θέτουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο και συνεισφέρουν στην αρωγή ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας.


Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.