Χορηγοί και υποστηρικτές του επιτυχημένου Naxos Mountain Challenge

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017 13:00
Χορηγοί και υποστηρικτές του επιτυχημένου Naxos Mountain Challenge

Με μεγάλη επιτυχία και 90 συμμετοχές ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας ορεινής ποδηλασίας Naxos Mountain Challenge στις 5 Νοεμβρίου 2017 στην καρδιά των Κυκλάδων.

Ένας αγώνας που προϋπήρχε, πέρασε όμως στα χέρια νέας διοργανωτικής ομάδας και μετράει νέα δεδομένα, νέο όνομα, νέες διαδρομές. 90 Ποδηλάτες από τα γύρω νησιά αλλά και από την ηπειρωτική Ελλάδα μοιράστηκαν σε τρεις σηματοδοτημένες, χωμάτινες διαδρομές, ενδεικτικές της όμορφης ενδοχώρας της Νάξου.

Το Σαγκρί, αφετηρία και τερματισμός, παρά το δυνατό αέρα του πρωινού της Κυριακής, γέμισε χαρούμενα πρόσωπα μεγάλων και παιδιών που ανυπομονούσαν να ξεχυθούν στα μονοπάτια!

Η προσέλευση των αθλητών ήταν πολύ μεγαλύτερη από την υπολογίσιμη και προσδοκώμενη γι’ αυτό και υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση στην ώρα εκκίνησης, καθώς αποφασίστηκε η δωρεάν μεταφορά όλων των αθλητών που το είχαν ανάγκη από τη χώρα στο Σαγκρί.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση, όσους ταξίδεψαν, όλους τους χορηγούς μας και τους υποστηρικτές και βέβαια όσους ανιδιοτελώς συνδράμουν με τον προσωπικό τους χρόνο και τη φυσική τους παρουσία, χωρίς τους οποίους δε θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε, τους εθελοντές μας, που έδωσαν αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα σε όλη τη διαδικασία. Η συνεργασία όλων ήταν υποδειγματική και εγγυήθηκε αυτό το αποτέλεσμα», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών.

«Ο πρώτος αγώνας Naxos Mountain Challenge, βάζει γερά θεμέλια για όλες τις υπόλοιπες διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν, με στόχο να «παρασύρουμε» μαζί μας όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά και μεγάλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, αλλά και να συμβάλλουμε όσο μπορούμε στην επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν της Νάξου και ταυτόχρονα δημιουργεί σ’ εμάς τους διοργανωτές περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις για την επόμενη χρονιά».

Οι χορηγοί και υποστηρικτές:

Supermarket Κουτελιέρης, Soulatso café, Expert, Galaxias sports café, Scirocco Restaurant,Casa di Naxos, Naxos Kitesurf Club, Μπες Μπες café-snack-bar, Lottocafé-bar-restaurant, Οικοδομικά Υλικά Μπουμπλάκη,

Τεχνική Κατασκευαστική Γ. Καστρήσιος – Δ. Πρωτονοτάριος

Χορηγοί Μετακίνησης: Blue Star Ferries, Naxos

Bus Transfer
Χορηγός Ιατρικής Κάλυψης: Διαγνωστική ΝάξουΧορηγός Φιλοξενίας: Depis Place

Χορηγοί επικοινωνίας: Aegean Voice, Naxos Press, MBike , Running Press

Δωροθέτες: Merida, KSports

Χορηγοί Προϊόντος: Naxonisos Tastes

Χορηγός Μουσικής και ήχου: Κουτελιέρης

Χορηγός φωτογραφίας: Focus Studio Photography

Υποστηρικτές – Εθελοντικές Ομάδες: ΛΕ.ΜΟ.Ν., Ποδηλατικός Όμιλος Νάξου, Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Νάξου, Λέσχη βιβλίου Σαγκρίου, Σύλλογος Πνοές


Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.