Η ERGO μεγάλος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 10:42
Η ERGO μεγάλος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου

Η ERGO Ασφαλιστική, από τις μεγαλύτερες εταιρείες γενικών ασφαλειών στην Ελλάδα, αποφάσισε για ακόμα μία χρονιά να στηρίξει έμπρακτα το κορυφαίο ετήσιο αθλητικό γεγονός της χώρας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο των Αθηνών.

Ώς ένας από τους 4 μεγάλους χορηγούς, στο διεθνές αυτό αθλητικό γεγονός, η ERGO αναλαμβάνει την ευθύνη να ασφαλίσει και τους 51.000 αθλητές που θα συμμετάσχουν εμψυχώνοντάς τους παράλληλα με εθελοντές της κατά μήκος των διαδρομών.

Παράλληλα, θα είναι χορηγός ονόματος του αγώνα δρόμου 3 χλμ., ο οποίος για πρώτη χρονιά μπαίνει στο καλεντάρι του Μαραθωνίου. Στην κούρσα αυτή θα συμμετέχουν 10 άνδρες και 10 γυναίκες που διακρίθηκαν στους επτά αγώνες της σειράς Run Greece που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες πόλεις της περιφέρειας.

Η ERGO δίνει το όνομά της και σε ακόμα μία πολύ σημαντική πτυχή του Αυθεντικού Μαραθωνίου, την έκθεση ERGO Marathon Expo, που από εχτές (9/11) έχει ανοίξει τις πύλες της στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do του Φαλήρου. Πρόκειται για έκθεση που έχει γίνει θεσμός στον χώρο του αθλητισμού & fitness.

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης ο κ. Στάθης Τσαούσης Διευθυντής, τομέα Εμπορικών Λειτουργιών του Ομίλου ERGO στην Ελλάδα δήλωσε: «Με μεγάλη μας χαρά στην ERGO Ασφαλιστική, συμμετέχουμε έμπρακτα σε αυτόν τον ιστορικό θεσμό, που αναβιώνει επιτυχώς κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Θεσμός που χαίρει καθολικής αναγνώρισης και προσελκύει προσοχή από όλο τον κόσμο. Σε πλήρη συμφωνία με την εταιρική κουλτούρα μας που συνοψίζεται στη φράση “Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω”, στην ERGO, για ακόμα μια χρονιά, προστατεύουμε και ασφαλίζουμε όλους τους συμμετέχοντες από κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων, ενώ τους δίνουμε δύναμη σε όλη τη διαδρομή με την Επίσημη Ομάδα των Εμψυχωτών μας. Επιπρόσθετα, η ERGO Ασφαλιστική χορηγεί τον Αγώνα Δρόμου 3χλμ. ERGO που διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος, συνδέοντας τους αγώνες Run Greece που διεξήχθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2017 σε επτά πόλεις στην Ελλάδα. Φιλοξενούμε 140 δρομείς από όλη τη χώρα, που διακρίθηκαν ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετέχοντες και οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν επάξια την περιφέρειά τους στον τελικό αγώνα την ημέρα του Μαραθωνίου, βιώνοντας τον τερματισμό τους στο Παναθηναϊκό Στάδιο».

 


Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.