Η Εθνική Τράπεζα «τρέχει» στον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 15:13
Η Εθνική Τράπεζα «τρέχει» στον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Η κορυφαία ετήσια αθλητική, κοινωνική, τουριστική και πολιτισμική γιορτή της Αθήνας, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, θα πραγματοποιηθεί αύριο 12 Νοεμβρίου, με την Εθνική Τράπεζα να έχει ακόμα μία φορά σημαντικό ρόλο στη διοργάνωση.

Η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συνεχίζει να στηρίζει για 4η χρονιά, ως Επίσημος Χορηγός ,τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Παράλληλα, στο ίδιο πλαίσιο και με γνώμονα τη σημασία του ευ αγωνίζεσθαι στηρίζει και τον Παιδικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ως ονομαστικός Χορηγός.

Για ακόμα μία χρονιά η τράπεζα θα συμμετάσχει με την ομάδα “i-run” και περισσότερους από 700 δρομείς, και στα τρία αγωνίσματα δρόμου των 5, 10 και 42 χλμ., αποτελώντας μια από τις μεγαλύτερες εταιρικές ομάδες της διοργάνωσης.

Με αφορμή την υποστήριξη και συμμετοχή της στον Μαραθώνιο, η Εθνική Τράπεζα προσφέρει φέτος σε όλους τους δρομείς, το συλλεκτικό ‘’i-bank payband’’του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου. Πρόκειται για τη νέα προπληρωμένη κάρτα με τη μορφή βραχιολιού, για εύκολες, γρήγορες και ανέπαφες συναλλαγές.

Tην ημέρα του αγώνα στο περίπτερο της Εθνικής Τράπεζας στο Sponsor’s Village θα βρίσκονται επίσης, ως υποστηρικτές της δράσης και πρεσβευτές του act4Greece (πρόγραμμα της Εθνικής για την προώθηση της κοινωνικής τραπεζικής) και δυο σπουδαίοι αθλητές παγκοσμίου φήμης, Υπερήφανος Χορηγός των οποίων είναι η Εθνική Τράπεζα. H διεθνούς εμβέλειας πρωταθλήτρια τένις, με αριθμό κατάταξης 48 σε παγκόσμιο επίπεδο, Μαρία Σάκκαρη και ο πρωταθλητής Μαραθωνίου, Χριστόφορος Μερούσης.

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία