Ο Λουίς Σουάρες αναλαμβάνει να προωθήσει τουριστικά την Μαλαισία

Marketing Sports Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 13:32
Ο Λουίς Σουάρες αναλαμβάνει να προωθήσει τουριστικά την Μαλαισία

Ο Λουίς Σουάρες είναι το νέο διαφημιστικό πρόσωπο του κυβερνητικού τουριστικού φορέα της Μαλαισίας, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν μονοετή συμφωνία.

Το ποδόσφαιρο θέτει ως εργαλείο προώθησης του τουρισμού της η Μαλαισία. Ο αρμόδιος φορέας της Ασιατικής χώρας έδωσε τα χέρια με τον Λουίς Σουάρες της Μπαρτσελόνα, ο οποίος θα είναι και το κεντρικό πρόσωπο της επερχόμενης προωθητικής καμπάνιας του Tourism Malaysia.

Η φήμη και η δημοφιλία του Ουρουγουανού αστέρα θα απογειώσει την προβολή της Μαλαισίας στο παγκόσμιο στερέωμα, με τον στόχο της σύμπραξης να είναι αυτός ακριβώς.

Θυμίζουμε πως πέρυσι το Tourism Malaysia είχε εμπορική συμφωνία με την Λα Λίγκα.

''Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να δείξω αυτό το εξωτικό μέρος σε όλον τον πλανήτη. Η πλούσια κουλτούρα της και η κληρονομιά της είναι άξια θαυμασμού'', σχολίασε ο 30χρονος επιθετικός.

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία