Τένις: H Rolex παραμένει χορηγός του ATP World Tour, μέχρι το 2020

Marketing Sports Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 16:34
Τένις: H Rolex παραμένει χορηγός του ATP World Tour, μέχρι το 2020

Η Παγκόσμια Ένωση Τένις (ΑΤΡ) ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την Rolex. Η γνωστή ωρολογοποιεία θα παραμείνει Επίσημος Χρονομέτρης του ATP World Tour, μέχρι το 2020.

Η Rolex είναι μία από τις εταιρείες που εδώ και 40 χρόνια έχει συνδέσει το brand name της με το τένις. Μεταξύ των δεκάδων χορηγικών συμφωνιών της εταιρείας είναι και αυτή με την Παγκόσμια Ένωση του αθλήματος (ΑΤΡ) και αφορά την κορυφαία σειρά αγώνων, ATP World Tour.

Η ελβετική ωρολογοποιεία στηρίξει εμπορικά τα τελευταία χρόνια τα εν λόγω τουρνουά και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι το 2020, όντας ο Επίσημος Χρονομέτρης τους!

Στην επέκταση συμπεριλαμβάνεται και το Nitto ATP Finals, τη τελική φάση στην οποία οι κορυφαίοι 8 των ταμπλό της διοργάνωσης σε άνδρες και γυναίκες, διεκδικούν την κορυφή.

''Η Rolex είναι ένα brand που συμβαδίζει με την ιστορία του τένις. Είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης μας τα τελευταία χρόνια και η δέσμευσή τους σε εμάς παραμένει αναλλοίωτη. Είμαστε χαρούμενοι που επεκτείνουμε την συνεργασία μας'', σχολίασε μετά την ολοκλήρωση του deal, ο πρόεδρος της ΑΤΡ, Κρις Κερμόουντ.

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία