ΠΑΟΚ: Ο τηλεοπτικός σταθμός Βεργίνα TV, Μεγάλος Χορηγός της ομάδας χάντμπολ

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 19:17
ΠΑΟΚ: Ο τηλεοπτικός σταθμός Βεργίνα TV, Μεγάλος Χορηγός της ομάδας χάντμπολ

Την εμπορική του συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό Βεργίνα TV γνωστοποίησε το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Η ομάδα θα τοποθετήσει το όνομα του νέου χορηγού στην φανέλα του αλλά και στο όνομά του.

Με σημαντική εμπορική στήριξη, θα συνεχίσει το πρωτάθλημα χάντμπολ ο ΠΑΟΚ. Όπως ανακοίνωσε το τμήμα του Δικεφάλου, για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν, η Βεργίνα TV θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός της ομάδας.

Μάλιστα, η επωνυμία του τηλεοπτικού σταθμού θα κοσμεί όχι μόνο την φανέλα των παικτών, αλλά και το όνομα του ΠΑΟΚ, που στο εξής θα αγωνίζεται ως ΠΑΟΚ Βεργίνα TV.

Η επίσημη παρουσίαση της συμφωνίας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, εκεί όπου θα γνωστοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες.

 

Αναλυτκά:

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοίνωσαν την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την Βεργίνα TV, που θα είναι και ο μεγάλος χορηγός του τμήματος για τη σεζόν 2017-2018.

Η συνεργασία αφορά την προβολή του λογοτύπου στο μπροστινό μέρος της φανέλας, καθώς και την ονοματοδοσία του τμήματος σε ΠΑΟΚ Βεργίνα TV.

Η Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του χορηγού και της νέας φανέλας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12:00 στην Αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena.

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία