Τα ΕΛΠΕ χάρισαν «Ενέργεια για Ζωή» στον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 13:13
Τα ΕΛΠΕ χάρισαν «Ενέργεια για Ζωή» στον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας

«Ενέργεια για ζωή» χάρισαν 130 εργαζόμενοι του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, με την συμμετοχή τους στον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας.

Για μια ημέρα οι συμμετέχοντες ένιωσαν αθλητές, αφού έλαβαν μέρος στις διαδρομές των 5, 10 και 42 χιλιομέτρων, φορώντας το μπλουζάκι του εθελοντισμού μας με το σήμα «εθέλω».

Στη φετινή διοργάνωση του Μαραθωνίου κατεγράφη ρεκόρ συμμετοχών, με περισσότερους από 51.000 δρομείς απ’ όλο τον κόσμο να δίνουν το παρών. Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και η συμμετοχή των αθλητών της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, καθώς για κάθε χιλιόμετρο που διήνυσαν οι δρομείς μας ο Όμιλος ΕΛΠΕ προσέφερε 10 ευρώ/χιλιόμετρο για την υποστήριξη των δράσεων των ΜΚΟ «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ» και «ΕΛΙΖΑ – Εταιρεία κατά της κακοποίησης του Παιδιού», στις οποίες θα διατεθεί συνολικά το ποσό των 16.530 ευρώ.

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες και ανανεώνει το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, με ακόμη περισσότερες συμμετοχές στον Μαραθώνιο της Αθήνας.

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία