Η FIBA ανανέωσε την συνεργασία της με την εταιρεία παρκέ Connor Sports

Marketing Sports Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 16:51
Η FIBA ανανέωσε την συνεργασία της με την εταιρεία παρκέ Connor Sports

Η FIBA ανακοίνωσε την συνεργασία της με την εταιρεία αγωνιστικών παρκέ Connor Sports, η οποία και θα αναλάβει την κατασκευή και εγκατάσταση των επιφανειών στις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας, μέχρι και το 2020.

Μπορεί το όνομα της FIBA να βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα, λόγω της διαμάχης που έχει ξεσπάσει με την Ευρωλίγκα, όμως αυτή τη φορά η Παγκόσμια Ομοσπονδία μπάσκετ προχώρησε σε μια κίνηση, που δεν αφορά τα επερχόμενα προκριματικά των Εθνικών ομάδων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, ανανεώθηκε η εμπορική της συνεργασία με την εταιρεία Connor Sports, μέχρι και το 2020.

Η εν λόγω εταιρεία δραστηριοποιείται με τεράστια επιτυχία στον χώρο των αγωνιστικών ξύλινων επιφανειών (παρκέ) και αυτό ακριβώς αφορά η επί χρόνια σύμπραξή τους.

Η συνταγή είναι γνωστή και δοκιμασμένη, αν κρίνουμε από το Ευρωμπάσκετ του 2015, το Μουντομπάσκετ του 2014 και τους Ολυμπιακούς του Ρίο πέρυσι.

Η εταιρεία λοιπόν, θα είναι υπεύθυνη για την κατασκευή και τοποθέτηση των παρκέ στα γήπεδα όλων των διοργανώσεων που διεξάγονται υπό την αιγίδα της FIBA, μέχρι και το 2020. Αυτές θα είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας του 2019 και το Ολυμπιακού Τουρνουά των Αγώνων του 2020.

 

Διαβάστε επίσης: H Schelde Sports, Επίσημος Πάροχος Μπασκέτας του Μουντομπάσκετ 2019

 


Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία