Νέος διατροφικός Συνεργάτης για την Στόουκ Σίτι

Marketing Sports Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 20:07
Νέος διατροφικός Συνεργάτης για την Στόουκ Σίτι

Η Στόουκ Σίτι ανακοίνωσε νέα εμπορική συνεργασία με την Phizz, η οποία ειδικεύεται στην αθλητική διατροφή. Τα προϊόντα της θα βρίσκονται δίπλα στους ποδοσφαιριστές, καθ’ όλη την χρονιά.

Μετά από 11 αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ, η Στόουκ Σίτι δεν τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά και βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας. Αυτό δεν σημαίνει πως οι εμπορική της εικόνα συμβαδίζει με την -μέχρι τώρα- αγωνιστική εικόνα της.

Ενδεικτική η νέα συμφωνία της ομάδας, με την εταιρεία Phizz, για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν. Η εν λόγω εταιρεία ειδικεύεται στην αθλητική διατροφή και την αυξημένη ενυδάτωση των αθλητών κατά την διάρκεια των αγώνων.

Τα προϊόντα της επωνυμίας θα βρίσκονται δίπλα στα αστέρια της Στόουκ και θα συμβάλλουν στην αυξημένη αντοχή και ενυδάτωση των ποδοσφαιριστών.  Με αυτόν τον τρόπο, η Phizz θα είναι ο Επίσημος Διατροφικός Συνεργάτης των Άγγλων, μέχρι και το ερχόμενο καλοκαίρι.

 


Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.