Εμπορικές συνεργασίες με Volvo και Uber ανακοίνωσε η Ρόμα

Marketing Sports Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 15:27
Εμπορικές συνεργασίες με Volvo και Uber ανακοίνωσε η Ρόμα

Η Ρόμα ανακοίνωσε διπλή χορηγική συμφωνία. Στο εξής. η Volvo θα αποτελεί Επίσημη Αυτοκινητοβιομηχανία και το Uber Επίσημη εφαμργή μεταφοράς των Ρωμαίων.

Η Ρόμα γιγαντώνεται συνεχώς. Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα της Ρώμης ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και εμπορικά. Δείγμα της εξέλιξης αυτής είναι και οι πολλές νέες χορηγικές συμφωνίες που καταφέρνει να εξασφαλίσει.

Αυτή την φορά, δύο γνωστές εταιρείες εισέρχονται στο χορηγικό χαρτοφυλάκιο της ομάδας. Η Volvo θα είναι στο εξής και μέχρι το 2019 η Επίσημη Αυτοκινητοβιομηχανία του συλλόγου, με την σουηδική εταιρεία να δίνει σε παίκτες, προπομητικό τιμ και στελέχη 40 οχήματά της, προκειμένου να μετακινούνται καθημερινώς.

Φυσικά, η εταιρεία θα έχει και μεγάλη διαφημιστική προβολή, όχι μόνο στο Στάδιο Ολίμπικο, αλλά και στην επίσημη σελίδα και λογαριασμούς στα social media των Ιταλών.

Η δεύτερη συμφωνία αφορά επίσης της μετακινήσεις, των φίλων της Ρόμα όμως. Η γνωστή παγκοσμίως εφαρμογή μετακίνησης θα επωμιστεί τον ρόλο του Επίσημου Μεταφορέα, με τους φιλάθλους να έχουν ακόμα ένα οικονομικότερο και άμεσο εργαλείο στα χέρια τους, όταν θέλουν να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Με την ανακοίνωση της συνεργασίας, αποκαλύφθηκαν και μερικοί κωδικοί έκπτωσεις, με τους πελάτες να πληρώνουν πιο φθηνά της μετακινήσεις τους, χάρη στην ομάδα τους!

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.