Η ΑΕΚ συνεργάζεται με τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 16:17
Η ΑΕΚ συνεργάζεται με τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE

Την έναρξη εμπορικής συνεργασίας με τις εταιρείες ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE, έτσι ώστε το δίκτυο καταστημάτων τους να γίνει σημείο πώληση εισιτηρίων, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Θέλοντας να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους φίλους της που θέλουν να τη βλέπουν από κοντά στα ματς του ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ ήρθε σε επαφή με το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE.

Ύστερα από συμφωνία όλων των πλευρών, οι φίλοι της «Ένωσης» θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα εν λόγω καταστήματα

Αναλυτικά:

Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων για την αγορά εισιτηρίων, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE.

Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τη Ριέκα και για κάθε εντός έδρας αναμέτρηση της τρέχουσας σεζόν, τα εισιτήρια της ομάδας μας θα είναι διαθέσιμα από το σύνολο των κάτωθι καταστημάτων:
ΓΕΡΜΑΝΟΣ https://www.germanos.gr/store-locator
COSMOTE https://www.cosmote.gr/eshop/locateStores.jsp

Υπενθυμίζεται ότι για την αγορά εισιτηρίων είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα και το ΑΜΚΑ.

* Τα εισιτήρια στον Γερμανό αφορούν τα ιντερνετικά εισιτήρια, δηλαδή αυτά που ο καθένας μπορεί να παίρνει από το aekfc.gr. Όπως επίσης δεν υπάρχει και το παιδικό εισιτήριο σε αυτά όπως και στο web.

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.