Σούπερ Λιγκ: Άμεση συνάντηση με NOVA η λίγκα, δεν δέχεται τα 30 εκατ. ευρώ

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 18:13
Σούπερ Λιγκ: Άμεση συνάντηση με NOVA η λίγκα, δεν δέχεται τα 30 εκατ. ευρώ

 Συνάντηση με τους κύριους χρηματοδότες του πρωταθλήματος (NOVA, «Σουρωτή») θα έχει επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, ενώ αποφασίστηκε η άμεση εξόφληση των διαιτητών.

Συνάντηση με εκπροσώπους της NOVA για την πρόταση που αναμένεται να κατατεθεί για το πρωτάθλημα της αγωνιστικής σεζόν 2018-19 θα έχει η Super League, ενώ ραντεβού θα υπάρξει και τον έτερο χορηγό του πρωταθλήματος «Σουρωτή» για τρέχοντα ζητήματα.

Οι πληροφορίες από τη Λίγκα αναφέρουν ότι οι ομάδες αρνούνται τα 30 εκατ. ευρώ της NOVA και σκοπεύουν να ζητήσουν περισσότερα χρήματα από τον βασικό χρηματοδότη του πρωταθλήματος.

Το θέμα θα τεθεί επί τάπητος σε συνάντηση που θα γίνει άμεσα μεταξύ των δυο πλευρών. Ωστόσο οι πιθανότητες να αυξήσει το τίμημα η NOVA υπό τις παρούσες συνθήκες μοιάζουν απειροελάχιστες.

Κατά τ' άλλα, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, πάρθηκε απόφαση για άμεση εξόφληση των διαιτητών.


Αναλυτικά:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Επιτροπή του Δ.Σ. θα συναντηθεί με τη Forthnet/NOVA, προκειμένου να συζητηθεί η πρότασή της για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

2/ Επιτροπή του Δ.Σ. θα συναντηθεί με τον Κεντρικό Χορηγό του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, προκειμένου να συζητηθούν τρέχοντα ζητήματα.

3/ Μετά από τη συμφωνία Super League και ΕΠΟ, η οποία επικυρώθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο, θα εξοφληθούν άμεσα τα έξοδα Διαιτησίας.

4/ Εγκρίθηκε ομόφωνα, σε συνέχεια της σχετικής πρόσκλησης ενδιαφέροντος, για την επιθεώρηση και εκτίμηση αγωνιστικών χώρων των γηπέδων των Π.Α.Ε. – Μελών της Super League η εταιρεία STRI.

5/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

6/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η σύγκληση τακτικής Γενικής Συνέλευσης, η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

Πηγή: sportfm.gr

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.