Νέος Επίσημος Συνεργάτης για την Άρσεναλ

Marketing Sports Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 19:13
Νέος Επίσημος Συνεργάτης για την Άρσεναλ

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε ακόμα μία χορηγική συνεργασία, την πρώτη του είδους για το κλαμπ. Η εταιρεία ηλεκτρονικών συναλλαγών WorldRemit συνδέει το όνομα της με τους ''Κανονιέρηδες''.

Η Άρσεναλ επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά πως αποτελεί εκ των εμπορικότερων ομάδων του κόσμου. Η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε την συνεργασία της με την εταιρεία ηλεκτρονικών συναλλαγών και χρηματικών μεταφορών WorldRemit.

Η εν λόγω εταιρεία προστίθεται στο εμπορικό χαρτοφυλάκιο των Λονδρέζων και θα αποτελέσει Επίσημο Συνεργάτη του συλλόγου και μάλιστα είναι η πρώτη του είδους στην ιστορία του.

Οι δύο πλευρές έχουν ήδη ξεκινήσει την εκατέρωθεν προώθηση, με την WorldRemit να χρησιμοποιεί το σήμα και τους παίκτες της Άρσεναλ, για τις επερχόμενες διαφημιστικές της καμπάνιες. Επιπλέον, θα υπάρχει και ανάλογη προβολή στα social media της ομάδας.

Τέλος, οι πελάτες του νέου συνεργάτη, θα έχουν πρόσβαση σε κάποιες νέες ενέργειες σχετικές με τους ''Κανονιέρηδες'', ενώ κάποιες τυχεροί που θα προκύψουν από αυτές, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Λονδίνο και το Emirates Stadium.

 

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.