Η Microsoft έστειλε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ένα ...διαφορετικό Xbox One X!

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 16:02
Η Microsoft έστειλε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ένα ...διαφορετικό Xbox One X!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κυριαρχεί στο ΝΒΑ και παρέλαβε ένα ιδιαίτερο δώρο από την Microsoft, το χειροποίητο Xbox One X που είναι ειδικά... αφιερωμένο στον ίδιο.

Ο πιο δυναμικός και θεαματικός παίκτης στον κόσμο, ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε στα χέρια του το Xbox One X, την πιο δυνατή κονσόλα στον κόσμο. Ο πρώτος σκόρερ του ΝΒΑ, με μ.ο 30.6 πόντους, παρέλαβε μία custom made κονσόλα Xbox One X, μία έμπνευση της ομάδας του Xbox στην Ελλάδα, που υλοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Microsoft, στο Ρεντμοντ. Πάνω στην κονσόλα, με χρυσά γράμματα, υπάρχει η Ελληνική σημαία, το παρατσούκλι του Γιάννη, το Greek Freak, o αριθμός της φανέλας του (34) και φυσικά το Giannis.

Eπίσης με χρυσά γράμματα, αναγράφεται το Giannis και στο controller του Xbox One X. O Ελληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ, πόσταρε τη μοναδική αυτή κονσόλα, σε story στον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας: «Thank you Team Xbox».

Το Xbox One X λανσαρίστηκε παγκοσμίως στις 7 Νοεμβρίου.

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.