Γιορτή της ελληνικής αθλητικής βιομηχανίας η ERGO Marathon Expo 2017

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 13:35
Γιορτή της ελληνικής αθλητικής βιομηχανίας η ERGO Marathon Expo 2017

Με αριθμό-ρεκόρ επισκεπτών, δυναμική συμμετοχή από τις πιο αξιόπιστες και γνωστές επιχειρήσεις της αγοράς και μία πραγματικά εντυπωσιακή ομάδα χορηγών η φετινή ERGO Marathon Expo όχι απλά αύξησε τις προσδοκίες και ενέτεινε την ευθύνη για τις μελλοντικές διοργανώσεις, αλλά και έθεσε ακόμα πιο γερά θεμέλια για όλα όσα έπονται!

Αν αναφερόμενοι στην τελευταία ERGO Marathon Expo μιλούσαμε για μία από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες εκθέσεις της χρονιάς, σήμερα, μετά το πέρας της 10ης ERGO Marathon Expo, μιλάμε πια με βεβαιότητα για το απόλυτο αθλητικό εκθεσιακό event της χώρας και αδιαμφισβήτητο γεγονός ορόσημο στην Ελλάδα του σήμερα!

Παραπάνω από 75.000 φίλοι του αθλητισμού και της αθλητικής βιομηχανίας, οι οποίο προέρχονται από περισσότερες από 100 χώρες, πέρασαν τις πύλες του Κλειστού Γηπέδου Φαλήρου το τριήμερο 9 – 11 Νοεμβρίου 2017, αριθμός ο οποίος αποτελεί νέο ρεκόρ προσέλευσης, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για μία έκθεση που χρόνο με το χρόνο γίνεται καλύτερη και στέκεται αντάξια της φήμης του Μαραθωνίου Αθήνας τον οποίο και συνοδεύει.

Η Έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου φέτος κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες από 160 από τις σημαντικότερες εταιρείες των κλάδων του αθλητισμού, fitness, υγείας, διατροφής, τουρισμού και παράλληλων σχετικών υπηρεσιών, δίνοντας εκ νέου ώθηση στην ανάπτυξη του αθλητικού εμπορικού κλάδου στη χώρα μας και αποδεικνύοντας στην πράξη τη μοναδική αξία και σημασία της διοργάνωσής της. Οι επισκέπτες από την πλευρά τους, στάθηκαν στη συναρπαστική εμπειρία που είχαν, να συναντήσουν όλες τις εταιρείες ρουχισμού, υποδημάτων, αξεσουάρ, διατροφής, υγείας και να δουν ό,τι νέο κυκλοφορεί στο τομέα της άθλησης και ευεξίας, όλα συγκεντρωμένα σε ένα τόσο μεγάλο και άρτια οργανωμένο χώρο.

Την ίδια στιγμή, με τις εντυπωσιακές παράλληλες δραστηριότητές και φιλανθρωπικές ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσιά της ERGO Marathon Expo 2017, η έκθεση προσέλκυσε την προσοχή των επισκεπτών, οι οποίοι παρακολούθησαν και συμμετείχαν με τεράστιο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον, χαρίζοντας στο όλο εκθεσιακό γεγονός ένα εορταστικό κλίμα!

Η ERGO Marathon Expo, Η Έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου, διοργανώνεται από το ΣΕΓΑΣ, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Αττικής, ενώ η παραγωγή έχει ανατεθεί στην εταιρία Be Best.

Με πολύ μεγάλες προσδοκίες αναμένουμε πλέοντην ERGO Marathon Expo 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως 10 Νοεμβρίου 2018, στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου και πριν από αυτή, την 3η εβδομάδα του Μαρτίου 2018, την Athens Half Marathon Expo, του Ημιμαραθωνίου Αθήνας που μεγαλώνει ραγδαία και θα έχει φέτος πάνω από 23.000 συμμετέχοντες.

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.