Εταιρεία καφέ εισέρχεται για πρώτη φορά στο χορηγικό πρόγραμμα της Μαν. Γιουνάιτεντ

Marketing Sports Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 20:52
Εταιρεία καφέ εισέρχεται για πρώτη φορά στο χορηγικό πρόγραμμα της Μαν. Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξασφάλισε ακόμα μία χορηγική συνεργασία. Η εταιρεία καφέ Melitta θα αποτελεί στο εξής Επίσημο Συνεργάτη των Άγγλων.

Η εμπορική δυναμική της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι γνωστή. Αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα brands του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και φροντίζει συνεχώς να το επιβεβαιώνει. Αυτή την φορά, ακόμα μία εταιρεία εισέρχεται στο χορηγικό της χαρτοφυλάκιο.

Ο λόγος για την Melitta, η οποία όπως γνωστοποιήθηκε, θα αναλάβει τον ρόλο του Επίσημου Καφέ της ομάδας. Η γερμανική εταιρεία θα εφοδιάσει τις καφετέρις και χώρους εστίασης του Όλντ Τράφορντ με δικά της προϊόντα. Επίσης, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος της Melitta, στο μεγαλύτερο καφέ του γηπέδου, το Red Cafe.

Τέλος, στα άμεσα σχέδια του νέου συνεργάτη είναι και η κυκλοφορία μηχανών καφέ, στα χρώματα της Γιουνάιτεντ. Να σημειώσουμε πως η συνεργασία αυτή αφορά την ευρωπαϊκή αγορά και είναι η πρώτη του είδους για του σύλλογο.

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.