Νερό «Αύρα» και Coca-Cola 3Ε στήριξαν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 11:24
Νερό «Αύρα» και Coca-Cola 3Ε στήριξαν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Το φυσικό μεταλλικό νερό «Αύρα» γιόρτασε τα 20 χρόνια στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, μαζί με 51.000 δρομείς, έχοντας τον ρόλο του επίσημου χορηγού.

Ως επίσημος χορηγός στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χώρας, το φυσικό μεταλλικό νερό «Αύρα» στήριξε τους χιλιάδες μικρούς και μεγάλους δρομείς, προσφέροντας δροσιά και ενυδάτωση σε όλα τα στάδια της ιστορικής διαδρομής των 42 χιλιομέτρων αλλά και στις διαδρομές των 5χλμ και 10χλμ.Η Αψίδα Δροσιάς, τοποθετημένη στο σημείο ενεργοποίησης του Ευαγγελισμού, παρότρυνε στους δρομείς να ξεπεράσουν τα όριά τους και να περάσουν τη γραμμή του τερματισμού.

Παράλληλα, το φυσικό μεταλλικό νερό «Αύρα», σύμμαχος των δρομέων του αυθεντικού μαραθωνίου, ήταν διαθέσιμο στα σημεία ανεφοδιασμού, προσφέροντας την ενυδάτωση που χρειάζονταν και ενισχύοντας τη φυσική κατάσταση, την αντοχή και την ενδυνάμωσή τους.

Για δεύτερη χρονιά έτρεξε φέτος και η Αvra Running Team με κεντρικό μήνυμα «Τρέχουμε Μαζί» και τη συμμετοχή 520 εργαζόμενων και φίλων της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Θέλοντας να δώσουν ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης με μία ξεχωριστή πρωτοβουλία, 5 μέλη της Avra Running Team συνόδευσαν 5 μέλη της MDA Hellas, στον αγώνα των 5km, στηρίζοντας έτσι το έργο του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις.

Στο περίπτερο του φυσικού μεταλλικού νερού «Αύρα», περίμεναν τους επισκέπτες πολλές εκπλήξεις: Εκεί βρέθηκε ο καλαθοσφαιριστής της Εθνικής Ομάδας και του Παναθηναϊκού, Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος φωτογραφήθηκε με δρομείς και θεατές όλων των ηλικιών,  επιβραβεύοντας την αξία της συμμετοχής στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Συμμετέχοντας στον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας μαζί με το φυσικό μεταλλικό νερό «Αύρα» έγινα και εγώ ένα με τους δρομείς. Οι χιλιάδες συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ξεπέρασαν τα όριά τους, συναίσθημα που μου είναι κι εμένα οικείο. Είτε στο γήπεδο, είτε στο δρόμο, κάθε αθλητική προσπάθεια μετράει».

Επιπλέον, φυσικό μεταλλικό νερό «Αύρα» διοργάνωσε εκεί το Αύρα Running Challenge, ένα διαδραστικό παιχνίδι που καλούσε τους συμμετέχοντες να τρέξουν μία εικονική διαδρομή 10χλμ. Ήταν μία προσομοίωση ενός πραγματικού αγώνα τρεξίματος με τους συμμετέχοντες να τρέχουν σε στατικούς μαγνητικούς διαδρόμους. Το φυσικό μεταλλικό νερό «Αύρα», με αυτό τον τρόπο, χάρισε την ευκαιρία στους επισκέπτες να ζήσουν τη χαρά της συμμετοχής σε έναν αγώνα δρόμου μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, όσο δηλαδή διαρκούσε ο κάθε γύρος του παιχνιδιού.

Το φυσικό μεταλλικό νερό «Αύρα» και η Coca-Cola Τρία Έψιλον, με 20 χρόνια αδιάκοπης, περήφανης παρουσίας και δημιουργικής συμβολής στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, αποδεικνύουν έμπρακτα την προσήλωσή τους στις αξίες του αθλητισμού, προάγοντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.