Η Toyota στηρίζει τις δράσεις της Διεθνούς Επιτροπής των Special Olympics

Marketing Sports Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 17:58
Η Toyota στηρίζει τις δράσεις της Διεθνούς Επιτροπής των Special Olympics

Η Διεθνής Επιτροπή των Special Olympics ήρθε σε εμπορική συμφωνία με την Toyota, η οποία θα στηρίξει τις πράξεις της Επιτροπής σε Ιαπωνία και ΗΠΑ.

Έναν σημαντικό και δυνατό ''συμπαίκτη'' αποκτά η Διεθνής Επιτροπή των Special Olympics. Ο λόγος για την Toyota, η οποία θα στηρίξει τις δράσεις των Special Olympics.

Από το 2018, τα προγράμματα της Επιτροπής κυρίως στην Ιαπωνία, έδρα του κολοσσού και στις ΗΠΑ, θα έχουν την ηθική και οικονομική συνδρομή της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, ο πρόεδρος της Επιτροπής, Τίμοθι Σρίβερ σχολίασε: ''Το κίνημα των Special Olympics είναι τυχερό που θα συνεργάζεται με την Toyota. Με αυτή, μας δίνεται η δύναμη να φέρουμε την χαρά των προγραμμάτων μας σε ακόμα περισσότερο κόσμο. Ευχαριστούμε την εταιρεία για την στήριξη και την βοήθειά της στο να δημιουργήσουμε ακόμα ισχυρότερους δεσμούς με τον κόσμο''.

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.