Πογκμπά και Εζίλ γιορτάζουν την επανακυκλοφορία των διάσημων Adidas Predator (vid)

Marketing Sports Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 15:44
Πογκμπά και Εζίλ γιορτάζουν την επανακυκλοφορία των διάσημων Adidas Predator (vid)

Η Adidas επανακυκλοφρεί μετά από τα διάσημα ποδοσφαιρικά της παπούτσια, τα Adidas Predator και φρόντισε να το γιορτάσει με μερικούς από τους διασημότερους πελάτες της!

Από σήμερα, στα καταστήματα της Adidas θα είναι διαθέσιμα μετά από χρόνια τα ποδοσφαιρικά παπούτσια Predator. Ο γερμανικός κολοσσός είχε προαναγγείλει την επανέκδοσή τους και σήμερα είναι η επίσημη ημέρα κυκλοφορίας τους.

 

Τα διάσημα παπούτσια είναι εμφανώς ανανεωμένα, κρατούν όμως την παλιά στυλιστική τους γραμμή, η οποία και τα έκανε διάσημα. Η τιμή τους αγγίζει τα 300 ευρώ και ήδη μεγάλα αστέρια του παγκόσμιο ποδοσφαίρου, όπως οι Πολ Πογκμπά και Μεζούτ Εζίλ τα έχουν δοκιμάσει.

Μάλιστα, οι παίκτες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ πρωταγωνιστούν και στο πρώτο βίντεο της εταιρείας, με αφορμή την σημερινή κυκλοφορία τους.

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.

 

 

Πολυμέσα