ΝΒΑ: Ο Μπεν Σίμμονς ...φέρνει νέο χορηγό στους Φιλαδέλφεια Σίξερς

Marketing Sports Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 20:35
ΝΒΑ: Ο Μπεν Σίμμονς ...φέρνει νέο χορηγό στους Φιλαδέλφεια Σίξερς

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς ανακοίνωσαν ακόμα ένα χορηγικό deal, το οποίο αποτελεί το πρώτο παγκόσμιου βεληνεκούς για την ομάδα του ΝΒΑ και αφορά την εταιρεία κρεάτων Four’N Twenty.

Tο ΝΒΑ αποτελεί μία από τις κορυφαίες λίγκες του πλανήτη. Οι ομάδες του χειρίζονται με εξαιρετικό τρόπο τις εμπορικές υποθέσεις τους και ακόμα ένα δείγμα αυτού είναι η νέα χορηγική κίνηση των Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ομάδας προχώρησε στην πρώτη διεθνή συνεργασία της ιστορίας και η προέλευση της εταιρείας δεν είναι τυχαία. Το νέο αστέρι των Σίξερς Μπεν Σίμμονς, ο οποίος κάνει πράγματα και θαύματα στην rookie χρονιά του, κατάγεται από την Αυστραλία και οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτηκαν αυτόν τον τρόπο, για να ενισχύσουν τους δεσμούς τους με την εν λόγω αγορά. Ο νέος Συνεργάτης θα είναι η εταιρεία κρεάτων Four’N Twenty και όπως αναφέραμε, η συμφωνία θα έχει παγκόσμιο χαρακτήρα!

Μάλιστα, τα προϊόντα της εταιρείας θα πωλούνται στο γήπεδο της ομάδας, Wells Fargo Center, καθώς αυτά θα χρησιμοποιούν τα εστιατόριά του. Φυσιιά, θα υπάρχει και η ανάλογη διαφημιστική προβολή της επωνυμίας.

''Αγαπάμε τους ισχυρούς δεσμούς που έχε η ομάδα με την Αυστραλία'', σχολίασε λακωνικά ο εκπρόσωπος της Four'N Twenty.

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.