Η fluo, νέος χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (vid)

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 18:01
Η fluo, νέος χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (vid)

Μέσω ενός ξεχωριστού βίντεο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καλωσόρισε την εταιρεία Fluo στην οικογένεια των χορηγών της.

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλωσορίζει τον καινούργιο του χορηγό, την fluo, ένα νέο, δυναμικό brand που φέρνει μία εξαιρετική γκάμα προϊόντων στον τομέα της τεχνολογίας. Μία συμφωνία που επισημοποιήθηκε με έναν ιδιαίτερο τρόπο όπως θα διαπιστώσετε στην συνέχεια.

Ο Όμιλος Μαυρογένη διευρύνει την συνεργασία του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πέρα από την ηγέτιδα δύναμη στον κλιματισμό GREE, στους χορηγούς του Δικεφάλου προστέθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο, το καινούργιο brand τεχνολογίας, fluo, το οποίο περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα από smartphones, tablets, κλιματιστικά, accessories και σύντομα πολλά ακόμα νέα προϊόντα.

Άνθρωποι από τον Όμιλο Μαυρογένη βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας την Πέμπτη (23.11) και συναντήθηκαν με το αγωνιστικό τμήμα λίγο πριν την πρωινή προπόνηση της ομάδας, γνωρίστηκαν με παίκτες και τεχνικό επιτελείο και είχαν την δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.

Ο κ. Κώστας Αράπης, εκ μέρους της fluo, μίλησε για την κοινή αναφορά της εταιρείας του με τον ΠΑΟΚ, που είναι η δύναμη και η πρωτοπορία. «Όπως και ο ΠΑΟΚ, έτσι κι ο Όμιλος Μαυρογένη θέλει πάντα να είναι πρωτοπόρος σε ό,τι και αν κάνει. Έτσι, μετά από 25 χρόνια πρωτοπορίας στον κλιματισμό με τη μάρκα GREE, τον παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά του κλιματισμού, τώρα συνεχίζει και ταυτόχρονα επενδύει στη fluo, η οποία ως επίσημος πλέον χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τεκμηριώνει με τον καλύτερο τρόπο το slogan του “what’s next?” και αποδεικνύει ότι πάντα θα φέρνει νέα και θα χτίζει τη σχέση του με τα νεανικά, δυναμικά κοινά που απευθύνεται, στηρίζοντας έμπρακτα τα ενδιαφέροντά τους» .

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο κ. Γιώργος Λάγγαρης καλωσόρισε τον νέο «σύμμαχο» της ομάδας και ευχαρίστησε τον Όμιλο Μαυρογένη για την έμπρακτη στήριξη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

O φακός του paokfc.gr και η κάμερα του PAOK TV ήταν εκεί και κατέγραψαν όλα όσα έγιναν πριν την έναρξη της προπόνησης.

 

Διαβάστε επίσης: Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε την χορηγική της συμφωνία με την fluo

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.

Πολυμέσα