Μία ανάσα από το επικερδές χορηγικό deal με τους Τούρκους η ΚΑΕ Άρης

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 15:17
Μία ανάσα από το επικερδές χορηγικό deal με τους Τούρκους η ΚΑΕ Άρης

Οι διοικούντες της ΚΑΕ Άρης έδωσαν τα χέρια με του Τούρκους χορηγούς στην συνάντηση που είχαν εχθές, ξεκινώντας ουσιαστικά την υλοποίηση της συμφωνίας.

Όλες οι θέσεις, όλοι οι ισχυρισμοί που ειπώθηκαν το προηγούμενο διάστημα μεταξύ των δύο πλευρών, μπήκαν στην χθεσινή συνάντηση σε μία σειρά, με την κατάληξη να είναι θετική και τις δύο μεριές να βρίσκουν κοινό σημείο επαφής.

Από την στιγμή που επιτεύχθηκε κάτι τέτοιο στην χθεσινή συνάντηση, θα ξεκινήσει η διαδικασία, προκειμένου να υλοποιηθούν και να επικυρωθούν με τα σχετικά έγγραφα και τις υπογραφές, τα όσα έχουν συμφωνηθεί σε προφορική μορφή. Η χθεσινή συνάντηση ουσιαστικά, σηματοδότησε την έναρξη αυτής της διαδικασίας, η οποία θα έχει κάποια χρονική διάρκεια, μιας και υπάρχουν ακόμη αρκετά πράγματα που πρέπει να γίνουν, για να φτάσει η συμφωνία στην τελική της μορφή και να ολοκληρωθεί και τυπικά.

Μέσα στο επόμενο διάστημα, είναι πολύ πιθανόν να γίνουν και νέες συναντήσεις, για την καλύτερη διευθέτηση των πραγμάτων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του SDNA.gr, η μία εταιρεία θα είναι η Storks, εταιρεία κοσμημάτων και εμπορίας πολύτιμων λίθων, και η άλλη πιθανό η Sütaş, εταιρεία γαλακτομικών προϊόντων.

Η πρώτη χορηγία θα είναι 1.5 εκατ. ευρώ σε βάθος 3 ετών! Μέχρι την ίδια ημερομηνία (20/12) θα ανακοινωθούν, όπως ισχυρίζονται οι Τούρκοι, άλλες 3 παρόμοιες χορηγίες, ενώ γίνεται προσπάθεια για μία ακόμη μεγαλύτερη, που θα κάνει αίσθηση.

Η συνολική χορηγία, από διάφορες εταιρείες, για τον πρώτο χρόνο κάνει λόγο για 3 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο αν επιβεβαιωθεί, σαφώς και θα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και φυσικά "οξυγόνο" για τα ταμεία της.

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.