Έρευνα: Οι ομάδες, από όλα τα σπορ, που δίνουν τα μεγαλύτερα συμβόλαια σε παίκτες

Global Sports Business Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 20:29
Έρευνα: Οι ομάδες, από όλα τα σπορ, που δίνουν τα μεγαλύτερα συμβόλαια σε παίκτες

Για ακόμα μία χρονιά, ένα από τα πιο έγκυρα βρετανικά μέσα που ασχολούνται με την αθλητική βιομηχανία, το SportingIntelligence, δημοσιοποίησε την έκθεση Global Sports Salaries Survey, η οποία παρουσιάζει τον μέσο όρο των χρημάτων που καταβάλουν στους αθλητές οι ομάδες στα πιο διαδεδομένα επαγγελματικά αθλήματα.

Τα χρήματα έχουν αποκτήσει κομβικό ρόλο στον σύγχρονο επαγγελματικό αθλητισμό, με τους κορυφαίους αθλητές να αμείβονται πλουσιοπάροχα για τις υπηρεσίες τους. Με την επιτυχία να έχει συνδεθεί σε μεγάλο βαθμό με το μπάτζετ, οι ομάδες δαπανούν συνολικά 20,5 δισ. το χρόνο για μισθούς. Οι ειδικοί του SportingIntelligence προσπάθησαν να βρουν ποιες είναι οι ομάδες που σε μέσο όρο δίνουν τα περισσότερα, αλλά και ποια είναι τα πιο επικερδή (για τους αθλητές) σπορ.

Διαβάστε περισσότερα στο BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.