Παναθηναϊκός: 1,3 εκατ. ευρώ, μέχρι την Πέμπτη, αναζητά η ΠΑΕ

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 20:58
Παναθηναϊκός: 1,3 εκατ. ευρώ, μέχρι την Πέμπτη, αναζητά η ΠΑΕ

Τα πιο δύσκολα ξεκινούν τώρα για τον Παναθηναϊκό. Το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη οι «πράσινοι» θα πρέπει να έχουν βρει 1.3 εκατ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στις δόσεις συμβολαίων των παικτών κι αυτό ήταν το θέμα που απασχόλησε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης.

Στις συζητήσεις που έγιναν ακούστηκαν πολλά και διάφορα, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο και κανείς δεν γνωρίζει πως θα κυλήσουν τα πράγματα. Μία από τις παραμέτρους που «έπεσαν στο τραπέζι» αφορούσε τον Γιάννη Αλαφούζο, που παραμένει ιδιοκτήτης του συλλόγου, αλλά ως γνωστό έχει αποχωρήσει από τα κοινά.

Το ερώτημα που γεννάται είναι εάν ο τελευταίος θα μπορέσει να ενισχύσει οικονομικά την ΠΑΕ βάζοντας κάποια χρήματα στην παρούσα φάση και τα οποία θα εισπράξει αργότερα από τις πωλήσεις παικτών που επίκεινται τον Ιανουάριο.

Μέχρι την Τετάρτη θα έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις του Γιάννη Αλαφούζου, χωρίς να μπορεί να γίνει η παραμικρή εκτίμηση από κανέναν. Εκτός από το οικονομικό, θέμα πάνω στο οποίο αναλώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας των διοικούντων, συζητήθηκε και η υπόθεση που προέκυψε με τον Αντρές Τσάβες.

Ο Αργεντινός αποχώρησε χωρίς άδεια και πλέον, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν την εξήγησή του το αργότερο μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης (28/11). Ο παίκτης έχει προγραμματίσει συνάντηση με το ιατρικό τιμ της Μπόκα γύρω στις 9 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) και κατόπιν θα συνομιλήσει με τους εκπροσώπους του, οι οποίοι με τη σειρά τους θα επικοινωνήσουν και θα ενημερώσουν σχετικά τον Παναθηναϊκό.

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.