Νεϊμάρ και Σερένα Γουίλιαμς ενώνουν τις δυνάμεις τους σε διαφημιστική καμπάνια (video)

Marketing Sports Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 13:30
Νεϊμάρ και Σερένα Γουίλιαμς ενώνουν τις δυνάμεις τους σε διαφημιστική καμπάνια (video)

Δυο μεγάλα αστέρια της παγκόσμιας αθλητικής σκηνής, ο Νεϊμάρ και η Σερένα Γουίλιαμς, είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του νέου διαφημιστικού σποτ της διάσημης εταιρείας ακουστικών Beats by Dr. Dre.

Η Beats Electronics LLC, η εταιρεία που έχει δημιουργήσει τη σειρά ακουστικών και λοιπόν προϊόντων ήχου Beats by Dre, παραδοσιακά βασίζεται στο μάρκετινγκ μέσω του αθλητισμού, γεγονός που για πολλούς έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην τεράστια επιτυχία της.

Συνεχίζοντας αυτή την πρακτική, δημιούργησε ένα νέο διαφημιστικό βίντεο -ή μίνι ταινία αν κρίνει κανείς από την ποιότητα- στο οποίο βλέπουμε τον Βραζιλιάνο άσο του ποδοσφαίρου Νεϊμάρ και την κορυφαία τενίστρια στην ιστορία, Σερένα Γουίλιαμς. Μαζί τους και αστέρια των τεχνών, όπως οι ηθοποιοί Μάικλ Κ. Γουίλιαμς και Κάρα Ντελεβίν και ο τραγουδιστής Κρις Γου.

Το σενάριο θέλει νεαρά άτομα και παιδιά να συναντούν δυσκολίες στη ζωή τους, όπως και συνέβη με τους διάσημους που συμμετέχουν στο φιλμ. Ωστόσο, βρίσκουν την ψυχική και σωματική δύναμη να ανταπεξέλθουν και τελικά να πετύχουν. Καταφέρνουν να «Ξεπεράσουν τη Φασαρία», όπως εξάλλου κάνουν και τα τεχνολογικώς προηγμένα ακουστικά της Beats με τον θόρυβο.

 

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.