Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανανέωσε την χορηγική του συνεργασία με την Adidas

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 16:08
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανανέωσε την χορηγική του συνεργασία με την Adidas

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανακοίνωσε μέσω social media την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Adidas. Οι δύο πλευρές πορεύονται μαζί τα τελευταία 7 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ''περιπέτειά'' του στην Ευρωλίγκα, καθώς παίζει αύριο στην Βαλένθια απέναντι στην τοπική ομάδα. Η ελληνική ομάδα θα στερηθεί επ’ αόριστον τις υπηρεσίες του Βαγγέλη Μάντζαρη, λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Το διάλειμμα αυτό αποδείχθηκε ...εποικοδομητικό για τον 27χρονο αθλητή, μιας και σήμερα φρόντισε να μας ενημερώσει για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Adidas.

Ο Μάντζαρης έχει τον γερμανικό κολοσσό για χορηγό τα τελευταία 7 χρόνια και μετά την ανανέωση -άγνωστης διάρκειας-, ο διεθνής παίκτης θα χρησιμοποιεί και ταυτόχρονα προωθεί τα προϊόντα του brand.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω κοινοποίησης 2 φωτογραφιών του Μάντζαρη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κατά την διάρκεια της υπογραφής του νέου του συμβολαίου, στα γραφεία της εταιρείας στην Ελλάδα.

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.

Πολυμέσα

A post shared by Vmantza17 (@vmantza17) on