Ολοκληρώθηκε το MILKO Τουρνουά 3X3 για το 2017 με περισσότερες από 10.000 συμμετοχές

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 18:00
Ολοκληρώθηκε το MILKO Τουρνουά 3X3 για το 2017 με περισσότερες από 10.000 συμμετοχές

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το MILKO Τουρνουά 3x3 για το 2017 προσφέροντας σε παιδιά και νέους, αγόρια και κορίτσια την απόλυτη μπασκετική εμπειρία!

Με τις συμμετοχές των παιδιών να ξεπερνούν τις 10.000, η ξεχωριστή αυτή γιορτή του μπάσκετ, που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με το Milko, ταξίδεψε σε 30 περιοχές της Ελλάδας, από μικρά χωριά μέχρι και πολυσύχναστα σημεία της πρωτεύουσας. Κάθε σαββατοκύριακο εκατοντάδες παιδιά έπαιξαν μπάσκετ με την παρέα τους, διασκέδασαν με τη ψυχή τους και κέρδισαν πολλά δώρα από το MILKO.

Το MILKO Τουρνουά 3x3 έχει ως βασικό στόχο να κινητοποιήσει τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το μπάσκετ και την άθληση γενικότερα, να αγωνιστούν και να υιοθετήσουν έναν πιο ενεργό τρόπο ζωής. MILKO και Αθλητισμός πάνε μαζί, γιατί το MILKO της ΔΕΛΤΑ δίνει ενέργεια στον οργανισμό, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, και όλα αυτά με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Με την ολοκλήρωση της 2ης περιόδου του MILKO Τουρνουά 3x3, που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο, αναδείχτηκαν μέσα από τους νικητές 22 τυχεροί που κέρδισαν συλλεκτικές φανέλες του Γιάννη Αντετοκούνμπο υπογεγραμμένες από τον ίδιο. Ο Γιάννης, ως πρεσβευτής του MILKO, προτρέπει τα παιδιά να πιστέψουν στον εαυτό τους, να παλέψουν για τα όνειρά τους, πάντα με ψηλά το κεφάλι, ώστε να καταφέρουν να γράψουν τη δική τους ιστορία.