Η αεροπορική Thai Airways γίνεται χορηγός της Αγγλικής Φούτμπολ Λιγκ

Marketing Sports Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 17:35
Η αεροπορική Thai Airways γίνεται χορηγός της Αγγλικής Φούτμπολ Λιγκ

Η Αγγλική Φούτμπολ Λιγκ ανακοίνωσε σημαντικό χορηγικό deal για το υπόλοιπο της σεζόν. Η αεροπορική εταιρεία Thai Airways θα στηρίξει τις κατηγορίες της EFL, όπως ανακοινώθηκε.

Η διοργανώτρια αρχή της Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1, Λιγκ 2 και όλων των χαμηλότερων κατηγοριών του αγγλικού ποδοσφαίρου εξασφάλισε ακόμα έναν σημαντικό εμπορικό ''συμπαίκτη''.

Η Φούτμπολ Λιγκ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Thai Airways, την μεγαλύτερη αεροπορική εταιρείας της Ταϊλάνδης. Για το υπόλοιπο της σεζόν, η εταιρεία θα στηρίζεις τις εμπλεκόμενες λίγκες, ενώ θα έχει εκτενή διαφημιστική παρουσία στους 5 τελικούς αυτών, στο Γουέμπλεϊ.

Μάλιστα, η EFL συσχέτισε την συμφωνία αυτή με τον μεγάλο χορηγό της, το ενεργειακό ποτό Carabao Drink. Κοινός παρονομαστής των δύο εταιρειών η Ταϊλάνδη. ''Η Ασία αποτελεί αγορά ύψιστης σημασίας για εμάς'', σχολίασε ο Σον Χάρβεϊ, Διευθύνων Σύμβουλος της Φούτμπολ Λιγκ. ''Οι σχετικές χορηγικές συμφωνίες μας, μάς δίνουν την δυνατότητα να επεκτείνουμε το brand name μας στην μεγαλύτερη αγορά του κόσμου''.

 

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.