Το Μουντιάλ πλησιάζει αλλά οι χορηγοί μένουν μακριά

Marketing Sports Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 11:27
Το Μουντιάλ πλησιάζει αλλά οι χορηγοί μένουν μακριά

Λίγο περισσότερο από έξι μήνες μας χωρίζουν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ήδη οι 32 ομάδες που θα συμμετέχουν είναι γνωστές, οι φίλαθλοι έχουν ήδη ξεκινήσει την αγορά εισιτηρίων, οι εγκαταστάσεις ετοιμάζονται, ωστόσο οι χορηγοί μένουν αποστασιοποιημένοι, θέτοντας την εμπορική -οικονομική επιτυχία της διοργάνωσης σε κίνδυνο.

Στο αντίστοιχο διάστημα πριν από τη διεξαγωγή του Μουντιάλ της Βραζιλίας οι διοργανωτές έκαναν γνωστό πως όλες οι διαθέσιμες θέσεις για χορηγούς και υποστηρικτές είχαν καλυφθεί. Λογικό, αφού εδώ και πολλές δεκαετίες το Παγκόσμιο Κύπελλο ελκύει τις εταιρείες να πληρώνουν πολλά εκατομμύρια δολάρια για να προβάλονται μέσω του κορυφαίου ποδοσφαιρικού ραντεβού. Ή για να είμαστε ακριβείς έτσι συνήθιζε να συμβαίνει.

Διαβάστε περισσότερα στο BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.