Το Κατάρ υποστηρίζει πως το εμπάργκο δεν επηρεάζει την προετοιμασία του Μουντιάλ

Global Sports Business Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 18:35
Το Κατάρ υποστηρίζει πως το εμπάργκο δεν επηρεάζει την προετοιμασία του Μουντιάλ

Η διπλωματική κρίση στον Κόλπο και το εμπάργκο που έχει υποβληθεί στο Κατάρ δεν πρόκειται να βλάψουν την προετοιμασία για τη διεξαγωγή του Μουντιάλ του 2022, σύμφωνα με όσα ανέφερε ανώτερος αξιωματούχος της οργανωτικής επιτροπής κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ενός πολύ πρωτοποριακού σχεδίου για ένα από τα γήπεδα της διοργάνωσης.

Το σχέδιο για το Στάδιο Ras Abu Aboud είναι το έβδομο -από τα συνολικά οκτώ- που παρουσιάζουν οι διοργανωτές του Μουντιάλ του Κατάρ. Το 40.000 θέσεων γήπεδο, που θα κατασκευαστεί στην περιοχή της προκυμαίας της Ντόχα και θα φιλοξενήσει αγώνες μέχρι και τα προημιτελικά, θα είναι πολύ ιδιαίτερο, αφού θα είναι το αποτέλεσμα συναρμολόγησης μεγάλων μπλοκ, ενώ θα δίνει τη δυνατότητα και της αποσυναρμολόγησης και μεταφοράς.

 

Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.