Η Tag Heuer στηρίζει το Κόπα Λιμπερταδόρες

Marketing Sports Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 19:48
Η Tag Heuer στηρίζει το Κόπα Λιμπερταδόρες

H Tag Heuer θα είναι ο Επίσημος Χρονομέτρης του Κόπε Λιμπερταδόρες, για τα επόμενα 2 χρόνια, επιβεβαιώνοντας την εξάπλωση του ελβετικού brand στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Η Tag Heuer αποτελεί μία από τις κορυφαίες ωρολογοποιείες στην παγκόσμια αγορά, όμως αναμφισβήτητα είναι η εταιρεία του χώρου, που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με το ποδόσφαιρο.

Μετά τα σημαντικά χορηγικά deals με τις τοπ λίγκες, όπως οι Μπουντεσλίγκα, Πρέμιερ Λιγκ και Λα Λίγκα, η Tag Heuer αποφάσισε να εξαπλωθεί και στην Λατινική Αμερική, στηρίζοντας το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Για τις 2 επόμενες σεζόν (2018,2019), η εταιρεία θα αναλάβει τον ρόλο του Επίσημου Χρονομέτρη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της ηπείρου, ενώ οι διαιτητές των αναμετρήσεων θα εφοδιαστούν με το τελευταίο μοντέλο της επωνυμίας, Tag Heuer Connected Modular 45, προκειμένου να κρατούν τον χρόνο του αγώνα με αυτό.

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.