Στο 1 δισ. λίρες εκτινάσσεται το κόστος του νέου γηπέδου της Τότεναμ

Global Sports Business Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 18:17
Στο 1 δισ. λίρες εκτινάσσεται το κόστος του νέου γηπέδου της Τότεναμ

Σχεδόν 1 δισ. λίρες (1,13 δισ. ευρώ) θα πρέπει να εξασφαλίσουν, τελικά, οι άνθρωποι της Τότεναμ προκειμένου να ολοκληρωθεί εντός προγράμματος το μεγάλο πρότζεκτ της κατασκευής νέου γηπέδου, αφού το κόστος συνεχίζει να αυξάνεται.

Τα τελευταία χρόνια ένα μεγάλο κομμάτι της λειτουργίας της Τότεναμ είναι αφιερωμένο στην κατασκευή νέας έδρας, έτσι ώστε το κλαμπ να κάνει ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός και να δυναμώσει σε όλα τα επίπεδα. Φυσικά το πρότζεκτ δεν είναι εύκολο, με το νέο 61.500 θέσεων υπερσύγχρονο γήπεδο να απαιτεί ένα πολύ μεγάλο ποσό για να είναι 100% έτοιμο πριν το ξεκίνημα της σεζόν 2018-19.

Οι τελευταίες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κόστος 1 δισ. λιρών, ποσό αρκετά μεγαλύτερο από τις εκτιμήσεις στην αρχή του 2017 και πάνω από διπλάσιο από τον αρχικό υπολογισμό.

 

Διαβάστε περισσότερα στο BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.