Τέσσερα ελληνικά δίκτυα μάχονται για τα τηλεοπτικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 20:10
Τέσσερα ελληνικά δίκτυα μάχονται για τα τηλεοπτικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Κλιμακώνεται η ελληνική «κούρσα» για τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, της περιόδου 2018-2021, με τέσσερα τηλεοπτικά δίκτυα να καταθέτουν πρόταση για μέρος του πολύτιμου τηλεοπτικού προϊόντος.

Μπορεί ο νέος εμπορικός κύκλος των διασυλλογικών διοργανώσεων της ΟΥΕΦΑ να ξεκινά στα τέλη του επόμενου καλοκαιριού, ωστόσο το κυβερνών σώμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχει εδώ και πολύ καιρό ξεκινήσει να κλείνει τις διάφορες συμφωνίες. Η TEAM Marketing AG, η ελβετικής εταιρεία αθλητικού μάρκετινγκ που εδώ και δύο δεκαετίες διαπραγματεύεται για λογαριασμό της ΟΥΕΦΑ τα δικαιώματα των διασυλλογικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, έχει ήδη κλείσει προσοδοφόρα τηλεοπτικά deal στις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης, αλλά του υπόλοιπου πλανήτη, καθώς και νέα χορηγικά deal, όπως αυτό με την τράπεζα Santander.

Σειρά παίρνουν και οι πιο μικρές τηλεοπτικές αγορές, όπως αυτή της πατρίδας μας. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτές τις ημέρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεσης προσφορών από τα ελληνικά κανάλια.

 

Διαβάστε περισσότερα στο BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.