Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ στην Cosmote TV, την τριετία 2018-2021

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017 14:43
Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ στην Cosmote TV, την τριετία 2018-2021

Η Cosmote TV απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα των δύο μεγάλων ποδοσφαιρικών ευρωπαϊκών διοργανώσεων, του Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, για την τριετία 2018-2021.

Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ θα παίζουν... μπάλα στην Cosmote TV την τριετία 2018-2021, αφού το συνδρομητικό κανάλι κατάφερε να αποκτήσει αποκλειστικά τα δικαιώματα των δύο μεγάλων ποδοσφαιρικών ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Απομένουν πλέον οι επίσημες ανακοινώσεις, με την Cosmote TV να κάνει δικό της όλο το πακέτο για την ερχόμενη τριετία. Αυτό σημαίνει πως οι δύο μεγάλες διοργανώσεις δεν θα μεταδίδονται από κάποιο άλλο ελεύθερο ή συνδρομητικό κανάλι.

Θυμίζουμε πως η φετινή σεζόν είναι η τελευταία κατά την οποία η ΕΡΤ έχει το δικαίωμα να μεταδίδει έναν αγώνα την εβδομάδα που διεξάγεται το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το κόστος των δικαιωμάτων, αλλά εικάζεται ότι το ποσό είναι μικρότερο συγκριτικά με αυτό της τριετίας 2015-2018.

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.