Ο Παναθηναϊκός Superfoods «τρέχει» με ΥΑΜΑΗΑ

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 19:58
Ο Παναθηναϊκός Superfoods «τρέχει» με ΥΑΜΑΗΑ

H ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοίνωσε τη σύναψη χορηγικής συνεργασίας με τον Κλάδο ΥΑΜΑΗΑ της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ και για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδους θα διαφημίζει την πολύ γνωστή μάρκα οχημάτων και όχι μόνο.

Η αθλητική σεζόν μπορεί να βρίσκεται σχεδόν στη μέση της, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν κλείνουν νέες εμπορικές συμφωνίες. Σήμερα ανακοινώθηκε ένα νέο deal για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναικού, που ενέταξε στο χορηγικό του χαρτοφυλάκιο τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, που είναι η επίσημη αποκλειστική διανομέας της Yamaha Motor Co. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Αλβανία και της PORSCHE AG στην Ελλάδα.

Ο Διευθυντής Κλάδου ΥΑΜΑΗΑ της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ, Γιάννης Σώκιαλης, δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη νέα μας συνεργασία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, θεωρώντας ότι μας διακρίνει το ίδιο “πνεύμα νικητή”, που δικαίως μας έχει δώσει πρωταγωνιστικές θέσεις στους κλάδους μας. Οι αγώνες αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της φιλοσοφίας της ΥΑΜΑΗΑ και έχουν περάσει βαθιά στο DNA του brand. Στη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ/ΥΑΜΑΗΑ δίνουμε έμφαση στην υποστήριξη τόσο του μηχανοκίνητου, όσο και του κλασσικού αθλητισμού. Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνει η συμμετοχή των επίσημων Ομάδων ΥΑΜΑΗΑ σε αγώνες κάθε μορφής, αλλά και οι χορηγίες μας σε εκπαιδευτικές Ακαδημίες, όπως η “ΥΑΜΑΗΑ JuniorAcademy”.

Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε κάθε σημαντική προσπάθεια που ενισχύει τη σύνδεση του brand με τα ευγενή ιδεώδη του αθλητισμού και του “ευ αγωνίζεσθαι”. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, στις υποχρεώσεις της τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό».

Εκ μέρους των πρωταθλητών Ελλάδας ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Αριστείδης Χριστόπουλος, τόνισε: «Η YAMAHA υποστηρίζει εμπράκτως το “ευ αγωνίζεσθαι” και πρεσβεύει κοινά με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ιδανικά. Είναι μια εταιρεία κορυφαία στο είδος της και πρωταθλήτρια στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς γι’ αυτή τη συνεργασία και πιστεύουμε πως μαζί θα παραμείνουμε στην κορυφή».

 

Το sportandbusiness.gr αναβαθμίζεται και γίνεται…BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.