Ρεάλ Μαδρίτης: Οι σπουδαίες επιτυχίες έφεραν και τεράστια πριμ

Global Sports Business Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 13:03
Ρεάλ Μαδρίτης: Οι σπουδαίες επιτυχίες έφεραν και τεράστια πριμ

Το 2017 ήταν ακόμα μία θριαμβευτική χρονιά που θα μπει με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και χρυσά είναι τα πριμ που καρπώθηκαν οι άσοι της «βασίλισσας».

Με τη νίκη της το Σάββατο απέναντι στην Γκρέμιο, στον τελικό του Μουντιάλ συλλόγων η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να ολοκληρώσει θριαμβευτικά το 2017, κατακτώντας τον πέμπτο από τους έξι δυνατούς τίτλους που διεκδίκησε, μετρώντας την μοναδική απώλεια στο Κύπελλο Ισπανίας.
 
Μία πορεία που έφερε εκατομμύρια για τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca, οι παίκτες του συλλόγου της ισπανικής πρωτεύουσας, κατάφεραν να κερδίσουν από 2 εκατ ευρώ ο καθένας σε πριμ. Τα πρώτα χρήματα έφτασαν από την κατάκτηση  πρωταθλήματος και Champions League, με την ισπανική ομάδα να πληρώνει  1,5 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό καταβλήθηκε σε όλους τους παίκτες και σε πέντε πέντε μέλη του τεχνικού προσωπικού.
 
Στη συνέχεια, κατέκτησαν επίσης τα δύο Super Cup (από την Ισπανία και την Ευρώπη), στα οποία προστέθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Οπως προέβλεπε η συμφωνία που υπήρχε με τον Φλορεντίνο Πέρες, για τους επόμενους τίτλους, οι παίκτες έλαβαν ποσό μεγαλύτερο από 500 χιλιάδες ευρώ έκαστος.
 
Συνολικά, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, η Ρεάλ Μαδρίτης, έδωσε σε πριμ, για την κατάκτηση των τροπαίων, το καταπληκτικό ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ.