Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ παίρνει ενέργεια από το «HELL ENERGY DRINK»

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 16:23
Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ παίρνει ενέργεια από το «HELL ENERGY DRINK»

Για 3η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο το ενεργειακό ποτό «HELL ENERGY DRINK» θα συμμετέχει στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος.

Η ανακοίνωση:

Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για 3η συνεχόμενη χρονιά με το μεγαλύτερο ενεργειακό ποτό, το «HELL ENERGY DRINK», το οποίο συμμετέχει στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας».
 
Παρουσίαση HELL ENERGY DRINK
 
«Το HELL ENERGY DRINK είναι ένα νέο και ήδη επιτυχημένο μέλος της αγοράς ενεργειακών ποτών και  ένα από τα Ταχέως Αναπτυσσόμενα Καταναλωτικά Αγαθά.(FMCG),γεγονός που αποδεικνύεται από τη σύντομη διαδρομή του προς την επιτυχία .Το προϊόν γεννήθηκε το 2006 στην Ουγγαρία ,κατέστη ηγετικό προϊόν στην χώρα του και  είναι διαθέσιμο σε 40 χώρες στον κόσμο, καθώς  είναι η πρώτη επιλογή των καταναλωτών σε αρκετές από αυτές. Διαθέτει το πιο μοντέρνο εργοστάσιο παραγωγής   ενεργειακών ποτών στην Ευρώπη και είναι το μοναδικό ενεργειακό ποτό που διαθέτει το υψηλότατο πιστοποιητικό ασφάλειας της Ευρώπης FSSC22000
 
Το μυστικό της επιτυχίας του είναι η εξαιρετική ποιότητα, η ιδανική αναλογία τιμής/αξίας  και η διεθνής υποστήριξη με προωθητικές  ενέργειες μάρκετινγκ και επικοινωνίας.
 
Το Ηell energy διατίθεται  σε διάφορες γεύσεις και σε 2 μεγέθη 250ml και 500ml