Η Κίνα δίνει ανάσα στη ΦΙΦΑ με χορηγικό deal για το Μουντιάλ

Global Sports Business Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 13:43
Η Κίνα δίνει ανάσα στη ΦΙΦΑ με χορηγικό deal για το Μουντιάλ

Η Mengniu Dairy Co, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες γαλακτοκομικών προϊόντων της Κίνας, ανακοινώθηκε από τη ΦΙΦΑ ως διεθνής χορηγός του επερχόμενου Μουντιάλ, σε ένα deal που δίνει συνέχεια στην όλο και στενότερη σχέση ανάμεσα στην Παγκόσμια Ομοσπονδία και την πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου.

Από το bigbusiness.gr σας έχουμε μεταφέρει τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΦΙΦΑ και η οργανωτική επιτροπή του Μουντιάλ της Ρωσίας στο να καλύψουν τις προβλεπόμενες θέσεις για χορηγούς. Το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού απέχει λίγο περισσότερο από έξι μήνες, αλλά από τις 32 διαθέσιμες θέσεις για σπόνσορες και υποστηρικτές (διεθνείς και εγχώριους) έχουν καλυφθεί λιγότερες από τις μισές. Το ποδόσφαιρο και δη το Μουντιάλ δεν έχουν χάσει την εμπορικότητά τους, ωστόσο οι πλειοψηφία των εταιρειών φοβάται να συνδέσει το όνομά της με αυτό της ΦΙΦΑ, που έχει γίνει συνώνυμο της διαφθοράς.

 

Διαβάστε περισσότερα στο BigBusiness.gr. Μία ιστοσελίδα που βλέπει με ξεχωριστή ματιά όλες τις οικονομικές ειδήσεις της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συνεχίζει την παράδοση του «S&B» ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης για την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία.